Blog op www.peterdherde.com

Het zijn barre tijden

Elke communicatie vertrekt vanuit de inhoud. Of het nu gaat over de identiteit van een merk of het verhaal achter een bepaalde gebeurtenis. De inhoud doet er toe! Schrijven is meer dan lettertekens in de juiste volgorde na elkaar zetten. Communicatie is meer dan platte reclame in een hippe verpakking. Authentieke communicatie heeft veel meer te maken met inhoud dan met vorm. Dan gaat het wat mij betreft vooral over emotie, over beleving, over verhalen die doen lachen, die verbazen of soms een beetje wringen. Echte communicatie raakt aan het wezen van de dingen. Echte communicatie zet mensen en dingen in beweging. Echte communicatie doet er toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s